Τι να προσέξετε πριν την Αποστολή Λουλουδιών στον παραλήπτη σας.

Με την ραγδαία εξάπλωση που έχει το internet στη ζωή μας, μπορούμε να αγοράσουμε, να ενημερωθούμε, να ψάξουμε και να στείλουμε ότι θέλουμε, όποτε θέλουμε και όπως θέλουμε.

Με τις on-line αγορές γλυτώνουμε κόπο και χρόνο και έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε και να κάνουμε μια έκπληξη στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Όλα αυτά βέβαια ακούγονται, φαίνονται και γίνονται εύκολα – αρκεί πάντα να προσέχουμε την αξιοπιστία της ιστοσελίδας που επιλέξαμε για συνεργασία.

Με λίγα λόγια πρέπει πάντα να τσεκάρουμε:

  • Το κατάστημα και την αξιοπιστία του

Τηλέφωνα επικοινωνίας και από ποιον εκπροσωπείται.

  • Τους Όρους και τις Προϋποθέσεις που παραθέτει

Εφόσον πραγματοποιήσετε αγορές, αποδέχεστε αυτόματα τους όρους και τις όποιες τροποποιήσεις, γι΄αυτό είναι σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.

  • Αν καθημερινά ανανεώνει τα προϊόντα του

Φανερώνει αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  • Την ασφάλεια της συναλλαγής σας

Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας δεν πρέπει για κανένα λόγο να αποθηκεύεται στο σύστημά του.

  • Τα προϊόντα

Αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες του site, να είναι και προϊόντα που διαθέτει το κατάστημα.

Επίσης διαβάστε με προσοχή πως το εν λόγω site αντιμετωπίζει τυχόν προβλήματα σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με την παραγγελία σας.

Πριν πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, βεβαιωθείτε ότι είναι σωστή η ημερομηνία, η ώρα παράδοσης και το κείμενο της κάρτας που θα συνοδεύει το δώρο σας.

Φανταστείτε λοιπόν, να σας χτυπάνε το κουδούνι και να αντικρίζετε μια υπέροχη ανθοδέσμη. Aμέσως αναρωτιέστε, ποιος είναι ο αποστολέας. Ποιός σας θυμήθηκε και φρόντισε να ετοιμάσει όλη αυτήν την χαρούμενη έκπληξη για εσάς…

…Σκεφτείτε λοιπόν το χαμόγελο που σχηματίζεται στο πρόσωπό σας. Αυτά είναι τα πρώτα σημάδια έκπληξης και χαράς όταν λαμβάνουμε ένα δώρο, είτε είναι απρόσμενο και ξαφνικό, είτε επειδή έχουμε τη γιορτή μας ή τα γενέθλιά μας.

Όταν ο παραλήπτης σας λάβει ξαφνικά λουλούδια για να του ευχηθείτε, έχετε φροντίσει να τον συγκινήσετε χαρούμενα και να του κάνετε την πιο γλυκιά έκπληξη.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

X