Οι Γυναίκες που μας εμπνέουν!

Τιμούμε και αναγνωρίζουμε όλες τις γυναίκες που αγγίζουν τις ζωές μας καθημερινά.

Αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, γιορτάζουμε όλες τις γυναίκες και κάθε γυναίκα, που με τον δικό της τρόπο έχει κάνει ξεχωριστή τη ζωή μας. Έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα και ζούμε μαζί της υπέροχες στιγμές.

Ένα μυρωδάτο μπουκέτο, ένα ξεχωριστό φυτό, μια πολύχρωμη σύνθεση λουλουδιών. Όποιο και να επιλέξετε για αποστολή, είναι όλα ιδανικά.

Τα λουλούδια θα συμπληρώσουν μοναδικά την έκπληξη σας και θα κλειδώσουν κάθε γλυκιά ανάμνηση της μέρας αυτής.

Στείλτε της συμπληρωματικά ένα μήνυμα και εκδηλώστε το πόσο την εκτιμάτε. Δείξτε την αναγνώριση σας, σε όλα όσα κάνει για εσάς. Εκφράστε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας για την φροντίδα που σας παρέχει.

Σίγουρα γνωρίζετε τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε τις γυναίκες σας να αισθανθούν ευτυχισμένες. Όλο το χρόνο και όχι μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, είναι σημαντικό να δείχνετε την αγάπη και τη φροντίδα σας γι’αυτές.

♥ Οι ωραίες εκπλήξεις φέρνουν χαμόγελα.

♥ Τα χαμόγελα φέρνουν αγκαλιές και οι αγκαλιές φέρνουν φιλιά.

♥ Τι πιο ωραίο από στιγμές γεμάτες ευτυχία και χαρά.


Η ιστορία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Στις 8 Μαρτίου του 1857, εργαζόμενες γυναίκες από ένα εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας, παρέλασαν μέσα στην πόλη της Νέας Υόρκης, διαμαρτυρόμενες για τους χαμηλούς μισθούς και τις κακές συνθήκες εργασίας.

Το 1910, στη Κοπεγχάγη, στο Διεθνές Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Γυναικών, η Γερμανίδα φεμινίστρια Κλάρα Τσέτκιν (Clara Zetkin), πρότεινε να καθιερωθεί η 8η Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για τους αγώνες και τα δικαιώματα τους.

Το 1977, η 8η Μαρτίου θεσμοθετήθηκε από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη.

Από τότε έως και σήμερα αυτή η ημέρα θύμιζε τους σκληρούς αγώνες και τις ισότιμες διεκδικήσεις όλων των γυναικών. Τα ίσα δικαιώματα και την προσφορά της.

Σήμερα, σε πολλές χώρες όπως και στη δική μας, η ημέρα αυτή έχει χάσει το πολιτικό της μήνυμα και αυτό γιατί πλέον έχουν αναγνωριστεί οι αξίες και τα δικαιώματα της. Έτσι πλέον είναι ημέρα εορτασμού, ημέρα αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

X