Το eflowers.gr υποχρεούται και προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερo όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων (σχήμα, χρώμα κλπ.) που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

⇒ Τα προϊόντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα τους.

Ακόμα και τα λουλούδια της ίδιας ποικιλίας πολλές φορές διαφέρουν ανάλογα με το είδος τους, τόσο στο χρώμα όσο και στο σχήμα.

Εάν δεν υπάρχει κάποιο λουλούδι-φυτό ή κάποιο συνοδευτικό προϊόν (πχ. καλάθι, κεραμική-γυάλινη βάση, μπαλόνι και λούτρινο), γίνεται αντικατάσταση με άλλο, ανάλογης αξίας.

Σεβόμαστε τις επιλογές σας και το γούστο σας και γι’ αυτό τον λόγο τα προϊόντα που βλέπετε στις φωτογραφίες του site μας eflowers.gr είναι και προϊόντα που διαθέτουμε στο κατάστημά μας.

  • Το κατάστημά μας αποστέλλει λουλούδια και φυτά εντός λεκανοπεδίου Αττικής,

με δικά του μεταφορικά μέσα και είναι υπεύθυνο μόνο για αυτές τις αποστολές.

  • Καθημερινά ανανεώνουμε τα προϊόντα μας.

Εάν κάποιο προϊόν που επιθυμείτε δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενημερώστε μας για να φροντίσουμε να το βρούμε για εσάς.

  • Όλα τα προϊόντα που βλέπετε στο site μας φωτογραφίζονται στο φυσικό μας κατάστημα.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων του site είναι πνευματικής ιδιοκτησίας του eflowers.gr και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Επιτρέπεται η αποθήκευση, η αντιγραφή και η αναδημοσίευση φωτογραφιών ή κειμένων, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή προέλευσης και δεν θα θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται να τροποποιηθούν, να αλλοιωθούν, να επεξεργαστούν, να διαγραφεί το λογότυπο, ή να τους γίνουν προσθήκες χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεσή μας.

  • Οι συνθέσεις λουλουδιών και τα μπουκέτα κατασκευάζονται αφού καταχωρηθεί η παραγγελία σας.

Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (το λιγότερο μία ώρα), ώστε ο ανθοδέτης να έχει την ευχέρεια να κατασκευάσει το προϊόν που επιλέξατε. Ο χρόνος κατασκευής των προϊόντων διαφέρει από προϊόν σε προϊόν.

Το eflowers.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Εφόσον πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του www.eflowers.gr, αποδέχεστε αυτόματα τους όρους και τις όποιες τροποποιήσεις.

Το eflowers.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

X